Suomen Kyykkäliitto jatkaa kilpailutoiminnan keskeytystä 31.7.2020 saakka

Kyykkäliiton hallitus on päättänyt jatkaa kilpailutoiminnan keskeytystä turvallisuussyistä heinäkuun loppuun asti. Kilpailukauden jatkosta päätetään erikseen kesäkuun aikana.

Kyykkäviestin kevään numeroa ei julkaista erillisenä lehtenä. Kyykkäliiton tiedottaminen tapahtuu kevään ja kesäkauden 2020 aikana nettisivuston ja seurailmoitusten kautta.

Pelaajarekisteri ja mahdollinen kilpailukalenteri julkaistaan tarvittaessa nettiversiona.

Kilpailutoiminnan keskeytys ei estä kyykän harjoittelua kun vain muistamme ohjeet julkisista kokoontumisista. Harjoiteltaessa on liiton urheilijavakuutus voimassa, kun pelaaja on maksanut oman seuransa jäsenmaksun. Lisenssimaksu tulee maksaa liitolle ennen kilpailukauden alkua.

Hallitus muistuttaa vuosikokouksen päätöksistä eri maksujen osalta:
– seuran jäsenmaksu liitolle 50,- / seura
– lisenssimaksu 10,-/pelaaja*

Lisätietoja antaa liiton puheenjohtaja Jyrki Juvonen (jyrki.juvonen[a]pp3.inet.fi, 050 590 2911)

*Muokattu 29.4.2020: Korjattu lisenssimaksun suuruus.